top of page
stippen.png

BEN JE OP ZOEK NAAR JOUW ULTIEME KLEDINGSTIJL? 
BOEK DAN EEN WORKSHOP BIJ ALEKS. STYLE COACH!

Ben je op zoek naar je eigen stijl? Of wil je weten hoe je je het beste zakelijk kan kleden? Misschien ervaar je juist problemen met het vinden van leuke kleding door bijvoorbeeld je lengte? Om je hierbij op een laagdrempelige manier te helpen heb ik 3 nieuwe workshops ontwikkelt. Hierin krijg je veel tips en tricks van mij en ga je ook zelf creatief aan de slag. De workshops worden gegeven in kleine groepjes (max. 6 dames) in de studio in Wijnjewoude. De workshops zijn inclusief koffie/thee en een hapje en een drankje.

Onderstaande workshops kunnen ook exclusief geboekt worden voor bijvoorbeeld groepen vrienden, familie, collega’s of als vrijgezellen-feestje.

PLUS-02.png
Portret lachende vrouw

WORKSHOP 1

PERSOONLIJKE STIJL

DE SLEUTEL TOT GELUK

Een prachtige ontdekkingsreis naar je eigen (kleding)stijl. Tijdens deze workshop ga je door middel van actieve en creatieve opdrachten op zoek naar de gelukkige jij! We gaan kijken, schrijven, tekenen, knippen en plakken. Kortom een superleuke nieuw ervaring. Kom je ook?

Momenteel is er nog geen (nieuwe) datum voor deze workshop gepland.Hou de website en social media in de gaten!

Model

WORKSHOP 4

KLEUR

Door deze workshop leer je welke kleuren jou laten stralen. Tijdens de workshop geef ik eerst een inleidende uitleg over kleur en de verschillende kleurtypes. Daarna ga je lekker zelf aan de slag door elkaar een mini kleuranalyse te geven. Erg leuk en leerzaam! Na afloop heb je praktische tips en handvatten gekregen, waardoor je voortaan de juiste kleuren kiest tijdens het shoppen.

Momenteel is er nog geen (nieuwe) datum voor deze workshop gepland.
Hou de website en social media in de gaten!

Zakelijke kleding

WORKSHOP 2

ZAKELIJKE STIJL

DE SLEUTEL TOT SUCCES

Veel vrouwen vinden het lastig om zich zakelijk goed te kleden. Wat moet ik aan als ik een afspraak heb met een klant? Hoe maak ik een positieve indruk op mijn werk? Wat straal ik uit met mijn kleding als werkgever of collega? Wat kan ik het beste aan naar een sollicitatiegesprek? We gaan samen aan de slag om deze en nog veel meer vragen te beantwoorden.

Momenteel is er nog geen (nieuwe) datum voor deze workshop gepland.Hou de website en social media in de gaten!

stylish-woman-clothing.jpg

WORKSHOP 5

STIJL

Door deze workshop leer je meer over je eigen en elkaars lichaamsvormen. Je komt te weten welke lichaamsvorm je zelf hebt. Daarnaast krijg je tips en tricks om je mooie vormen te accentueren en de minpuntjes te camoufleren. We kijken samen naar de juiste modellen kleding en accessoires voor elk lichaam.Na afloop heb je praktische tips en handvatten gekregen, welke je meteen kan toepassen tijdens het shoppen.

Momenteel is er nog geen (nieuwe) datum voor deze workshop gepland. Hou de website en social media in de gaten!

Image by Arnel Hasanovic

WORKSHOP 3

KLEIN IS FIJN

Speciale workshop voor kleine dames!  Ben je kleiner dan 162 cm en wil je weten wat jou als petite vrouw flatteert?  Dan is deze workshop echt iets voor jou!  Hier leer je alle tips en tricks die kleine dames mooi maken. Dus wil je ondanks je kleine lengte toch een grote indruk maken? Aarzel niet en breng een bezoek aan Aleks. Style Coach studio!

Momenteel is er nog geen (nieuwe) datum voor deze workshop gepland.Hou de website en social media in de gaten!

pexels-ron-lach-8760861_edited.jpg

WORKSHOP 6

BLAUW

Blauw is nog steeds de meest gedragen kleur.  Iedereen kan blauw dragen, maar zoals met alle kleuren, het moet de juiste zijn.  Door deze workshop leer je welke kleur blauw bij je het meest past.  Bovendien, komen er ter sprake alle soorten weetjes en nieuwtjes over BLAUW.  Je krijgt na afloop van de workshop een mooi kaartje met jou blauw! Lijkt het je leuk?  Boek dan snel met je vriendinnen deze unieke workshop!

Momenteel is er nog geen (nieuwe) datum voor deze workshop gepland. Hou de website en social media in de gaten!

DUUR: ca. 2,5 uur 

PRIJS: 45,- p.p. Inc. koffie/thee en lekkers

aanmelden workshops

INSCHRIJVEN WORKSHOPS

Wil je deelnemen aan een workshop? Je bent van harte welkom!

Je kan je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen

of door te bellen met 06 -235 993 61

Ik meld me aan voor de volgende workshop:

Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt een z.s.m
een e-mail ter bevestiging van je deelname.

stippen.png

Op zoek naar een origineel cadeau? Wij hebben ook cadeaubonnen!

bottom of page