top of page
stippen.png

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN LEUK UITJE/VRIJGEZELLENFEESTJE?
BOEK DAN EEN WORKSHOP
BIJ ALEKS. STYLE COACH!

Alle workshops zoals beschreven op de pagina workshops kunnen ook geboekt worden voor groepen vrienden, familie, collega’s of als vrijgezellen-feestje. Mijn workshops zijn geschikt voor maximaal 6 dames. De workshops worden gegeven in mijn mooie studio in Wijnjewoude. De workshops zijn inclusief koffie/thee en een hapje en een drankje.

Wil je meer informatie en/of vrijblijvende prijsopgave neem dan contact met me op, Ik denk graag met je mee om er een leuke dag van te maken!

PLUS-02.png

NIEUW! Vier nu ook je kinderfeestjes bij Aleks.

kinderfeestjes
stippen.png

KINDERFEESTJES
MAKE-UP

Gezellig samen je huid reinigen, een maskertje aanbrengen, nagels lakken en ten slotte jezelf mooi maken met make-up. 

 

Bij jonge meisjes van 6 -10 jaar gaat dit spelender wijs: lekker tutten en met make up bezig zijn. Als afsluiting gaan alle meiden op de foto. Deze worden meegegeven op een USB-stick. Het feestje is inclusief een plakje cake, drinken en een broodje knakworst. 

Meisjes van 11-15 jaar krijgen meer uitleg over de make-up technieken en de diverse materialen. Ze gaan daarna zelf serieus aan de slag. Tijdens het aanbrengen van de make-up help ik ze waar nodig en geef ik tips. Ook hier zijn de lekkernijen inbegrepen. Als afsluiting gaan alle meiden op de foto. Deze worden meegegeven op een USB-stick.

Het feestje vind plaats in mijn studio in Wijnjewoude. Ter plaatste is er ook de mogelijkheid om even buiten te spelen of om onze mooie alpaca's te bewonderen. Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een feestje? Neem dan contact met mij op!

IMG_0604.jpeg
IMG_0554.jpeg

DUUR: 1,5 - 2 uur | min. 5, max 8 kinderen 

PRIJS: 16,50  euro per kind

Op zoek naar een origineel cadeau? Wij hebben ook cadeaubonnen!

bottom of page